026-3119152
info@sanderketels.nl
7 dagen per week bereikbaar

Presentator Sander Ketels

Met zijn vlotte babbel praat Sander graag uw avond aan elkaar. Hij is begonnen tussen de schuifdeuren en is inmiddels presentator van grote shows voor zowel kinderen als volwassenen. Zo presenteerde Sander o.a. de Jumbo Talent Stage, de opening van de Nationale Sportweek samen met Arie Boomsma, de (her)openingen van Jumbo, Xenos, Ziengs, Van Haren en Coop en hij presenteerde feestavonden met artiesten zoals Glennis Grace. Het is natuurlijk ook mogelijk om spelshows of unieke acties op uw winkelcentrum of bedrijfsfeest te presenteren zoals Kraak de Kluis.

Naast presenteren kan Sander ook buikspreken of goochelen. Als geen ander weet hij deze disciplines te beheersen. Dit is handig wanneer eventuele gaten in het programma gevuld moeten worden.

Winkelpresentaties
De presentaties kunnen ook in combinatie met de Let’s Party DJ show. Allround DJ en presentator Sander Ketels verzorgd deze unieke winkelpresentaties al jaren bij winkels als Jack & Jones, Hema en op beurzen zoals de Huishoudbeurs. Hiermee was Sander ook te zien bij het NOS Journaal.

Openingen
Allround Entertainer Sander kan ook uw nieuwe winkel, tennisbaan, school of evenement op een unieke manier openen. Dit kan zowel een bestaande openingsact zijn, eventueel aangepast aan het thema, als een openingsact die op maat wordt gemaakt.

Wij kunnen ook zorgen voor licht, geluid, rode lopers, afzetpalen, ballonnenbogen- en pilaren, special effects zoals een valdoek systeem, CO2, confetti en verder alles wat er nodig is voor een geslaagde opening.

Tijdsduur:
In overleg

Prijs:
Op aanvraag

× Kan ik u helpen? (WhatsApp chat)