026-3119152
info@sanderketels.nl
7 dagen per week bereikbaar

De Grote Sinterklaasshow on tour

De Grote Sinterklaasshow is een productie van Sander Ketels Entertainment en trekt sinds 2011 elk jaar weer volle zalen. Deze spetterende voorstelling voor de hele familie is inmiddels een bewezen succesformule voor o.a. sporthallen, theaters, winkelcentra en grote bedrijfsfeesten.

Voordat de show begint, worden de kinderen opgewarmd door DJ Piet. Tijdens deze show met een spannend Sinterklaasverhaal zal het publiek worden verrast door o.a. een bezoek van Sinterklaas, het enige echte Pieten showballet, leuke en herkenbare Sinterklaas liedjes, sketches samen met Sinterklaas, een hilarische buikspreker, een doldwaze ballonnenfinale en natuurlijk heel veel Pieten in de zaal. Na de show is er een MEET & GREET met Sinterklaas en zijn Pieten mogelijk.

Deze show is indien gewenst inclusief eigen licht, geluid, technicus, grimeur, troon van Sinterklaas en een groot showdecor. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij zorgen voor een podium, afzetting, stoelen, decoratie zoals cadeautjes en vaandels, promotiemateriaal, fotograaf, gastartiesten, videograaf inclusief aftermovie, ehbo, verkeersregelaars etc.

Tijdsduur:
In overleg.

Prijs:
Op aanvraag

× Kan ik u helpen? (WhatsApp chat)